OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. november 18., szerda 13:00

OS - JAVÍTÁS - A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. november 18., szerda (OS) - JAVÍTÁS - Reagálás Orbán Viktorra - Egy vesztest látunk, amint a sebeit nyalogatja

    Orbán Viktor ma az állami hírügynökségnek egy zavaros nyilatkozatban próbál  magyarázkodni vétója miatt. A miniszterelnök mindent mindennel kombinál, pedig a válasz egyszerű. Az Európai Unióban az elsöprő többség azért akar jogállamisági kritériumokat, mert a magyar miniszterelnök lop. Az uniós támogatások ellopásából lett euró milliárdos Mészáros Lőrinc. És az uniós támogatások ellopásából épült Orbán NER-birodalma is.

Számtalanszor láttuk már, hogyan vergődik a magyar miniszterelnök, mikor csatát veszít Brüsszelben. Most sincs ez másként. Orbán Viktor képtelen elfogadni, hogy összeomlóban van a lopásra épülő, korrupt rendszere. A jogállamisági feltételek bevezetésével ugyanis elkezdődik a NER-birodalom bukása. A Demokratikus Koalíció szerint itt az ideje, hogy Orbán haverjai helyett végre csak a magyar emberek legyenek az uniós források haszonélvezői. Ezért a végsőkig kitartunk az uniós pénzek jogállamisági feltételekhez kötése mellett.

Molnár Csaba

a DK ügyvezető alelnöke, EP-képviselője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.