OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. november 19., csütörtök 16:25

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. november 19., csütörtök (OS) - Gy. Németh Erzsébet: A kormány fideszes haveroknak szórja a milliárdokat, miközben Budapestet bünteti

        Miközben a Magyar Turisztikai Ügynökség a Kisfaludy-pályázatokon keresztül a járvány kellős közepén is a NER-lovagokat, Mészáros Lőrincet, Tiborcz Istvánt, vagy épp Bánki Erik exnejét segítette sokmilliárd forinttal, a Magyar Közlönyből most az is kiderült, hogy a kormány közel 300 milliárd forintot csoportosít át a Gazdaságvédelmi Alap terhére, ebből 16 milliárdot a Miniszterelnöki Kabinetiroda Turisztikai fejlesztési célelőirányzatára. Hogy kik fognak ezzel jól járni, azt mindannyian tudjuk.
     A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy a kormány a  fideszes haveroknak szórja a milliárdokat, Budapestet pedig kőkeményen bünteti. Minden épeszű, felelősségteljes, értelmes vezetés a főváros turizmust-vendéglátást támogatná ilyen helyzetben, a pánikkormány azonban teljesen alkalmatlan a feladatára. Orbánékat nem érdekli a főváros, a magyar vállalkozók, családok sorsa, csak az, hogy Budapestet és a főváros lakóit büntesse.

Gy. Németh Erzsébet
Budapest humán területekért felelős főpolgármester-helyettese, a DK alelnöke

Gy. Németh Erzsébet sajtótájékoztaját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.