OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. december 17., csütörtök 16:50

A Charta XXI. Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. december 17., csütörtök (OS) - A nemzeti összetartozás évéhez kapcsolódva a Kárpát-medence lakóit arra buzdítja a Charta XXI. Egyesület, hogy fejezzék ki személyes elköteleződésüket régiónk egy-egy településéhez.

    Egyesületünk útjára indította a Fogadj szívedbe egy Kárpát-medencei települést című akcióját, amelynek célja térségünk értékeinek mélyebb megismerése, továbbá személyes, részben érzelmi kapcsolatok építése révén közelebb hozni egymáshoz – azaz határmódosítás nélkül újra egyesíteni – régiónk lakóit. Egy-egy település befogadása a fogadjszivedbe.chartaxxi.eu honlapon történik, ami jelenleg magyar nyelvű, de a régió összes nyelvén elérhető lesz. A nemzetegyesítés ugyan értelemszerűen csak a magyarokra vonatkozik, de tudjuk, hogy az itt élő összes ember valamiképp egymáshoz tartozik és egymásra is szorul. Mindannyian szerethetjük a régió egészét. E remélhetően mozgalommá terebélyesedő akció védnökei: Böjte Csaba testvér, Grezsa István miniszteri biztos, Herczku Ágnes, Szili Katalin és Szvorák Katalin. Az első lépésekről on line sajtótájékoztatón számolunk be.
    
     Kiadó: Charta XXI. Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.