OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. január 5., kedd 20:49

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. január 5., kedd (OS) - A Mi Hazánk maradt az egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzéki párt - 2. rész

    Szabad sajtóról beszéltek azok, akik a Gyurcsány-kormány idején jobboldali újságírókat próbáltak bűncselekmény gyanújába keverni és ártatlanul börtönbe juttatni. Akkor viszont hallgattak, amikor a Facebook indoklás nélkül, törvénytelenül tiltotta le többek közt a Mi Hazánknak és a párt elnökének, Toroczkai Lászlónak több mint kétszázezer követővel rendelkező oldalát. Az sem zavarja a baloldali szivárványos koalíció tagjait, hogy az RTL Klub a médiatörvényt semmibe véve hallgatja el évek óta a Mi Hazánk létezését.

Az a Kunhalmi Ágnes beszélt szabad és méltányos oktatási rendszerről, akinek pártja, az MSZP kormányzása alatt több száz iskolát és óvodát zártak be és rengeteg pedagógust tettek utcára.
A Mi Hazánk maradt az egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzéki párt.
A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a mentelmi jogot, kizárná a közéletből a volt kommunistákat, írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot, az oktatásban pedig az integráció mindenáron való erőltetése helyett szegregálna is.

A Mi Hazánk bevezetné a sorkatonai alapkiképzést, 2030-ban népszavazást tartana az EU-tagságunkról, vagyonadót vetne ki a milliárdosokra és kitiltaná a homoszexuális propagandát az iskolákból. A Mi Hazánk dupla büntetést szabna ki a politikusbűnözőkre, megszüntetné a cigányügyi programokat és hatályon kívül helyezné a trianoni diktátumról szóló törvényt.

Dúró Dóra
elnökhelyettes
Mi Hazánk Mozgalom

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.