OS Országos Sajtószolgálat
2024. február 28. szerda
Ismertető


2021. március 24., szerda 14:41

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. március 24., szerda (OS) - A baloldal már megint hazudik, a védekezést és az oltást akarja gátolni – reagálás Gy. Németh Erzsébet (DK) és az MSZP nyilatkozatára

        Az oltásellenes baloldal már megint hazudik, félrevezet és ezzel a védekezést és az oltást akarja gátolni. A kormánypártok egyetértenek azzal, hogy ebben a súlyos járványügyi helyzetben az összehangolt védekezés érdekében az önkormányzati fenntartású szakrendelők, mint egészségügyi intézmények és mint lehetséges oltópontok is szakmailag irányíthatóak legyenek. A baloldal mostani reakciói csak megerősítik, hogy a baloldali önkormányzatok az irányításuk alatt álló szakrendelőket is arra használnák fel, hogy gátolják az egészségügyi védekezést és akadályozzák a védőoltási program végrehajtását.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.