OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. április 3., szombat 13:28

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. április 3., szombat (OS) - A járványkezelésben megbukott és a hatalmához betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága: újabb hazugságkampányba kezd!

    Sem nem nemzeti, sem nem keresztény, sokkal inkább gyomorforgató, hogy az Orbán-kormány éppen Nagypénteken jelentette be, miszerint egy újabb hazug lejáratókampányt indít, ezúttal oltásellenességgel vádolva a valóságban egyébként oltáspárti ellenzéket. Igen, mindezt akkor, amikor a hibás kormányzati döntéseik és mulasztásaik miatt már naponta több száz honfitársunk esik áldozatul a járványnak, s ennek következtében a koronavírus következtében elhunytak összlétszáma átlépte a húszezer főt. A kormány húsvéti üzenete tehát arról szól, hogy Orbán saját magát is szembeköpve, hiszen szeptemberben még nagy mellénnyel azzal kampányolt, hogy személyesen vállalja a felelősséget a válságkezelésért, másokra mutogatva kapitulál. Ráadásul arra az ellenzékre akarja kenni a dilettáns válság- és a csődötmondott járványkezelést, amelynek a kormány rendkívüli felhatalmazása miatt szinte semmilyen beleszólása nem volt a kormányzati döntésekbe, de még a javaslatait is szó nélkül söpörték le az asztalról.

A néppárti Jobbik konzekvensen azt az álláspontot képviseli, hogy a koronavírus elleni oltásra jelentkező magyar embereket csak bizonyítottan biztonságos vakcinákkal olthassák be.
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.