OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. április 8., csütörtök 08:27

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. április 8., csütörtök (OS) - Április 19-ig meghosszabbította a jelenleg érvényben lévő lezárásokat a kormány, így most már biztos, hogy a vendéglátóhelyek teraszai sem nyithatnak ki addig.

    A vendéglátó és a turisztikai szektor így is a haláltusáját vívja, ezeknek az ágazatoknak a kegyelemdöfést jelenti, hogy továbbra sem fogadhatnak vendéget. Vannak olyan becslések, miszerint az éttermeknek 30-40%-a egyáltalán nem fog tudni kinyitni a válság után sem, százezrek fogják tehát végleg elveszíteni megélhetésüket, vállalkozásukat, munkahelyüket.

A Mi Hazánk Mozgalom tiltakozik a védettségi igazolvány kötelezővé tétele ellen is. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy lehetnek olyan rendezvények, vendéglátóhelyek, turisztikai helyszínek, amelyeket csak oltási igazolással lehet látogatni a nyitást követően. Álláspontunk szerint mindez diszkriminatív, ezért elvárjuk, hogy ne legyen Magyarországon kötelező oltási könyv, amivel az emberek szabadságát korlátozzák.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
    
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.