OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2021. május 10., hétfő 09:40

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének közleménye
    Budapest, 2021. május 10., hétfő (OS) - A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége 1997 óta, hagyományaihoz hűen a 2021. évben is ünnepi szakmai programot szervez a Telefonos Nap alkalmából. A központi rendezvénynek Szeged városa ad otthont. A szakmai konferencia előadói ebben az évben egy időutazás (múlt - jelen - jövő) keretében tekintik át a Magyarországon több mint 50 éves múlttal rendelkező lelki elsősegély telefonszolgáltatás legfontosabb állomásait, kiemelve a 10 éve bevezetett 116-123 egységes hívószámhoz kapcsolódó tapasztalatokat.

    A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) által szervezett 2021. évi Telefonos Nap központi rendezvénye a szövetség idén jubiláló szegedi önkénteseinek szervezésében valósul meg, személyes és online formában.

A LESZ 24 magyarországi és határon túli tag- és társszolgálatainak önkéntesei helyi szakmai programokkal is tisztelegnek a SZOLGÁLATOT végzők előtt.
A központi rendezvényen, Szegeden a szervezetet ért változások, azok eredményei, hatásai kerülnek előtérbe, míg a Kecskeméten megrendezésre kerülő városi szakmai programon a koronavírus hatásairól hallgathatnak meg előadást a résztvevők.

     Kiadó: Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.