OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2021. május 11., kedd 12:44

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. május 11., kedd (OS) - Brutálisan elszálltak az árak Magyarországon, Orbánék nyolcéves rekordot döntöttek meg az inflációval

    A Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján áprilisban több, mint 5 százalékkal nőttek a fogyasztói árak Magyarországon. Ilyen mértékű növekedés 2012 óta nem volt nálunk, különösen megdrágultak az élelmiszerek és brutálisan megemelkedett az üzemanyag ára.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbánék szégyene, hogy ilyen mértékű infláció dübörög Magyarországon. A teljesen alkalmatlan gazdaságpolitika, a nullás válságkezelés, és az ország kifosztása mind oda vezetett, hogy a magyar családok tönkremennek, mert nem tudják megfizetni az egyre emelkedő árakat. Mi, európai magyarok nem ilyen jövőt szánunk az embereknek, ezért kell 2022-ben leváltanunk a tolvaj Orbán-kormányt, hogy végre kiszámíthatóan, európai színvonalon, biztonságban élhessenek a magyarok.

Varju László alelnök, DK

A Parlament Költségvetési Bizottságának elnöke

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.