OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2021. május 17., hétfő 09:52

A Magyar Természetjáró Szövetség közleménye
    Budapest, 2021. május 17., hétfő (OS) - Gerecse 50 teljesítménytúra - ismét új időpontra halasztva

    A Magyar Természetjáró Szövetség mint az egyik legismertebb hazai teljesítménytúra, a nagy múltú Gerecse50 szervezője ezúton értesíti a természetjárás szerelmeseit, hogy az idei Gerecse teljesítménytúra időpontja ismét változik.

A jelenleg érvényben lévő járványügyi intézkedések szerint szabadidős tömegsport eseményt egyelőre nem lehet tartani, így a szervezők újabb időpontot jelöltek ki. Az augusztus utolsó hétvégéjére áttett teljesítménytúra két napos lesz, szombaton az 50 km-es táv, vasárnap a 10, 20 és 30-as táv szerelmesei indulhatnak útnak. A tatabányai rajt-cél helyszínen a szervezők érintkezésmentes rajtoltatást szerveznek, az erdei ellenőrzőpontokon is digitális ellenőrzést vezetnek be, előtérbe helyezve a teljesítménytúrázók egészségének maximális védelmét.

A kétnapossá nőtt közösségi eseménnyel a  Gerecse erdeinek terhelését is minimalizálni  szeretnék a szervezők, a rendezvényre ugyanis nyolcezer nevezőt várnak.

Bővebb információ az esemény honlapján érhető el.


     Kiadó: Magyar Természetjáró Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.