OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2021. június 19., szombat 09:07

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. június 19., szombat (OS) - A szocializmus gondolatának népszerűsítése és a havi nettó 250.000 forintos minimálbér bevezetését támogató aláírások gyűjtése végett országos gyalogtúrát tartó Székely Sándor, országgyűlési képviselő, az ISZOMM pártigazgatójának Nógrád megyei programja véget ért.

        A politikus Zabar, Somoskőújfalu, Karancslapujtő és Drégelypalánk meglátogatása mellett a megyeszékhelyen, Salgótarjánban mutatta be a két nógrádi országgyűlési választókerületben induló jelöltet, Krizs Norbertet (Nógrád 01.) és Barta Lászlót (Nógrád 02.)
     "Büszke vagyok arra, hogy két kiváló, megyeszerte jól ismert munkásember vállalta a nógrádi jelöltséget, a szocializmus ügyének képviseletét" – összegezte a látogatás kiemelt programját Székely Sándor.
     Székely Sándor Jász-Nagykun-Szolnok megyében folytatja útját, vasárnap Pál Éva a Neoton énekese, a pár csepeli jelöltje is aláírásokat gyűjt Törökszentmiklóson, majd Borsod és Szabolcs megyék következnek. Július 28-ig tart a vándorkörút első része, amit augusztus második felében folytat a politikus egészen a Munkás Büszkeség napjáig, 2021. szeptember 11-ig
     A képviselő programja követhető a párt közösségi oldalain, a Facebookon, a Youtube-on az Instagramon és a TikTokon is, akár élőben is.

     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.