OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2021. szeptember 16., csütörtök 16:29

A Nemzeti Védelmi Szolgálat közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 16., csütörtök (OS) -

    A jövőre nézve feladatul határozta meg az új védett állománnyal kapcsolatos magas szintű munkavégzést, ennek során a megelőzésre történő koncentrálást. Hangsúlyozta a szemléletformálás fontosságát a korrupciós jelenségekkel kapcsolatban, továbbá a XXI. század technikai lehetőségeinek felhasználását a korszerű bűnüldözési munka során.

Dr. Bolcsik Zoltán felidézte, hogy az új rendőri szerv létrehozásával megjelentek az új típusú feladatok is, például említette a kifogástalan életvitel ellenőrzést és a megbízhatósági vizsgálatot, amelyek napjainkban már közismertek, de ehhez kellett az évtizednyi állhatatos munka. Ismertette, hogy a szervezet közreműködik a korrupcióellenes tevékenységgel összefüggő kormányzati feladatokban, előkészíti a korrupció elleni kormányzati stratégiát, továbbá sajtókampányokkal és képzésekkel is felhívja a figyelmet a korrupció elleni közös fellépés fontosságára.

     Kiadó: Nemzeti Védelmi Szolgálat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.