OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2021. szeptember 22., szerda 12:58

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 22., szerda (OS) - Ne hagyjuk, hogy Gyurcsányék eltöröljék a rezsicsökkentést!  - Reagálás a MEKH jelentésére

    A rezsicsökkentés eredményét máig érezni: a  magyar  emberek fizetik a legalacsonyabb energiaárakat Európában. Az uniós fővárosok között Budapesten a legalacsonyabb az áram és a gáz ára. Ne hagyjuk, hogy Gyurcsány és a baloldal eltörölje a rezsicsökkentés eredményeit! Emlékezzünk, hogy a baloldal végig támadta a rezsicsökkentést és ha tehetnék, most is eltörölnék. Ugyanaz a Gyurcsány és a baloldal akar visszakerülni a hatalomba, akik kormányzásuk alatt tizenötször emelték a rezsit, háromszorosára emelték a gáz árát és duplájára az áram árát.  
A baloldal külföldiek kezére játszotta a közműszolgáltatókat és ezzel teljesen kiszolgáltatta nekik a magyar családokat. A sorozatos rezsiemelések miatt 2010-ben ott tartottunk, hogy a fizetésekhez viszonyítva az EU-ban a magyar családoknak volt a legdrágább a gáz, és az áram ára. Miközben a lakosságnak folyamatosan emelték a rezsit, Gyurcsány a saját cégének csökkentette az áram árát. A Fidesz-KDNP kormány volt az első, amely nem sorozatos rezsiemelést, hanem rezsicsökkentést hajtott végre: 25 százalékkal csökkentettük a gáz, az áram és a távhő árát. A rezsicsökkentésnek köszönhetően már 2,2  milliárd forint maradt a magyar családoknál, nyugdíjasoknál, vállalkozásoknál. Ne hagyjuk, hogy Gyurcsány és a baloldal ismét a magyar emberekkel fizettesse Európa legdrágább rezsijét! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.