OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 24. péntek
Ismertető


2021. október 7., csütörtök 13:09

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. október 7., csütörtök (OS) - Záróközlemény a Közép-Európai Club Pannónia Közhasznú Egyesület XIV. Társadalmi Párbeszéd Fórumáról

        A második szekció "A turizmus, mint a koronavírus járvány által legsúlyosabban érintett gazdasági ágazat helyzete és perspektívái a kilábalás után (az Új Turizmus Fejlesztési Stratégia 2.0 tükrében) címet viselte. A konferencia résztvevői alapos és részletes tájékoztatást kaphattak mind a négy szakterületről:  a szállodaiparról (Baldauf Csaba, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke), az utazásszervezésről (Molnár Judit, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke), a vendéglátásról (Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke), valamint a rendezvényszervezésről (Ganczer Gábor, a Magyarországi Rendezvényszervezők- és Szolgáltatók Szövetségének elnöke) tolmácsolásában. Az előadók feltárták működési területük gondjait, különös tekintettel a munkaerő hiányára. Részletezték a járvány következtében jelentkező problémákat, az egymást követő bezárásokból és az újrakezdésekből adódó nehézségeket. Hangsúlyozták, hogy a kormányzat intézkedései segítséget nyújtottak ahhoz, hogy az ágazat életben maradjon.
     Az előadásokat élénk vita követte, ami hozzájárult ahhoz, hogy a konferencia résztvevői számos információval gazdagabban térjenek haza.

     Kiadó: Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.