OS Országos Sajtószolgálat
2022. június 27. hétfő
Ismertető


2022. január 17., hétfő 14:18

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. január 17., hétfő (OS) - Már Rogán irodájában bugyog fel a Völner-botrány

    Amikor a letartóztatott végrehajtófőnök, Schadl György a lehallgatási jegyzőkönyvek szerint a titokzatos "gazdájáról" beszélt – akivel külföldön találkozgatott –, mindenki csak találgatott. Ma már közelebb jutottunk a megfejtéshez, hogy ki lehet a pók a háló közepén.

A nyomozati jegyzőkönyveknek, na meg a független sajtó tényfeltáró munkájának köszönhetően még szélesebb perspektívából lehet rálátásunk a cinikusan nemzeti együttműködésnek nevezett rezsim működésére. A Völner-ügy kulcsfigurája – mint kiderült – szakmányban intéztetett el egyetemi vizsgákat, nemcsak a végrehajtó haveroknak, hozzátartozóknak, Völner Pál rokonának, de Rogán kabinetfőnökének is. Utóbbinak egyéb elfoglaltsága miatt igen jól jöhetett a segítő kéz. Rogán jobbkezének a nyomozati iratok szerint még a vizsgán sem kellett megjelennie. Vajon ki kérhette ezt az óriási szívességet, és legfőképpen mit adott cserébe a végrehajtói kamara elnökének? Csak nem némi jutalékot az "alkotmányos költségekből"?
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.