OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2022. január 25., kedd 14:59

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. január 25., kedd (OS) - Ha a koronavírus ellen oltható sportolóknak jár ingyenes teszt, akkor a még nem oltható kisgyermekeknek miért nem?

    Gyalázatos a kormány részéről, hogy a sportolóknak közpénzből állja a koronavírus elleni védekezés költségeit, miközben a családoknak semmilyen segítséget sem nyújt. Félreértés ne essék, nem az a probléma, hogy ők ingyen kapnak teszteket, hanem az, hogy mindenki másnak súlyos tízezreket kell fizetnie a tesztekért.

Teljesen érthetetlen ez az önkényes megkülönböztetés. Ha a sportolóknak biztosítják az ingyenes teszteket, akkor az 5 év alatti gyermekek számára miért nem?  A legfiatalabbakat még nem lehet oltani a koronavírus elleni vakcinával, az ő szüleiket miért nem támogatja a kormány?

A szakemberek szerint a járvány lassítása érdekében minél több ingyenes tesztelésre van szükség, ezért az MSZP is azt követeli, hogy a kormány biztosítson ingyenesen teszteket minél szélesebb körben, így a kisgyermekes családok számára is!

Több mint 41 ezer honfitársunk halála után hatalmas felelőtlenség, hogy az Orbán-kormány a szakmai szempontokat semmibe véve válogatja ki, hogy kinek ad és kinek nem ingyenesen teszteket.
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.