OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2022. április 26., kedd 15:56

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (3. rész)
    Budapest, 2022. április 26., kedd (OS) - Reagálás Csoma Botond, az RMDSZ képviselőházi frakcióvezetőjének nyilatkozatára

    Meggyőződésünk, hogy nem a Szamos vízgyűjtő területén élők a felelősek a folyamatos és mértéktelen szennyezésért, hanem a román hulladékkezelés és környezetvédelem megoldatlansága. Bízunk benne, hogy Csoma Botond, az RMDSZ és velük együtt a román kormány felül tud emelkedni a leleplezett tétlenségéből fakadó sértődöttségén, és vállalja az okozott kár elkövetéséért a felelősséget, valamint belátható időn belül képes lesz megakadályozni a folyókat érintő szemmel látható, és a szem elől rejtve maradó kémiai-biológiai szennyezéseket!


Úgy látjuk, hogy éppen az okozott környezeti károk vernek ékeket közénk, illetve azok, akik olcsó politikai szempontok alapján sértegetik a 12 éve parlamenti pártként működő Jobbikot, és elítélik azért, mert rá merünk világítani egy súlyos környezeti problémára. Most nem a sértegetésnek, hanem a cselekedetnek és az együttműködésnek van itt az ideje!


Adorján Béla,

a Jobbik megyei önkormányzati képviselője


Dr. Gyüre Csaba,

a Jobbik országgyűlési képviselője


Keresztesy Gergő,

a Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.