OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. május 25., szerda 11:55

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. május 25., szerda (OS) - TISZTÚJÍTÁS A KEP 2022. MÁJUSI KÖZGYŰLÉSÉN

        A KEP 2022. május 23-án tartotta idei Közgyűlését. Prof. dr. Kovács Árpád elnöki bevezetője után Galambos Attila, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozatának elnöke tartott vitaindító előadást. Ezt követően a Közgyűlés résztvevői megválasztották a Közgyűlés tisztségviselőit. A Közgyűlés levezető elnöke Prof. Dr. Marinovich Endre lett, akinek felkérésére a megjelentek meghallgatták és egyhangúlag elfogadták a Vasvári József klubigazgató által előadott Beszámoló és Közhasznúsági jelentést a KEP 2021. évi tevékenységéről, a Gyömbér Ákos, a KEP gazdasági vezetője által felterjesztett 2021. évi pénzügyi beszámolót, és a Gendur András, a KEP Felügyelő Bizottságának elnöke által felterjesztett Felügyelő Bizottsági jelentést.
     A Közgyűlés ezt követően két új alelnököt választott Prof. Dr. Báger Gusztáv és Gilyán György személyében, és Bártfai Endre lett a KEP új sajtószóvivője a Közgyűlés határozata értelmében.
     A KEP 2022. május 23-án nagy érdeklődés mellett sikeresen zárta le idei Közgyűlését, pozitívan értékelve az elmúlt évet. A KEP ebben az évben is folytatja munkáját a nemzeti összefogás szellemében, és 2022-ben is számos figyelemre méltó programot tervez megtartani. További részletek a KEP honlapján érhetők el.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.