OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2023. január 25., szerda 18:04

Az Igazságügyi Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2023. január 25., szerda (OS) - Az Igazságügyi Minisztérium 2023-ban is folytatja az áldozatsegítő hálózat és szolgáltatások fejlesztését

    Dorogi Rajmund áldozatsegítésért felelős miniszteri főtanácsadó – Varga Judit tárcavezető szavait idézve – elmondta, hogy továbbra is az a cél, hogy minél magasabb szintű támogatást tudjanak nyújtani az áldozatoknak, emellett pedig az intézményi hálózatot is bővítsék a hatékonyabb működés érdekében. A főtanácsadó felhívta a figyelmet a Hétköznapi történetek podcast-sorozatra is, amelyben különböző bűncselekmények gyakorlati és pszichés hatásait mutatják be neves színészek. A jeleneteket elemző epizódok is követik, az Áldozatsegítő Központ közösségimédia-felületein elérhető videók a tárca és a Szerencsejáték Zrt. együttműködésében készültek.
Amint arról korábban tájékoztatást adtunk, az áldozatsegítő központokban 2022. december 22-e és 2023. január 6-a között is személyesen fogadták a bajba került embereket. A 2023. január 25-én megtartott koordinátori értekezleten az áldozatsegítő kollégák beszámoltak az erre az időszakra vonatkozó tapasztalataikról, valamint egyeztettek az idei évben várható eseményekről és a szakmai célkitűzésekről.

     Kiadó: Igazságügyi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.