OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 9. péntek
Ismertető


2023. február 2., csütörtök 14:41

A Vadmadárkórház Természetvédelmi Alapítvány közleménye
    Budapest, 2023. február 2., csütörtök (OS) - Bravúros műtét a Vadmadárkórházban! Súlyosan roncsolódott a lába egy amazon papagájnak, de egy bravúros helyreállító műtétet követően ismét teljes értékű életet élhet.

    Bravúros műtét a Vadmadárkórházban!
Egy csodálatos amazon papagájnak súlyosan roncsolódott a lába, négy ujját elvesztette volna … a madár gazdái ahogy észrevették, hogy baj van, azonnal indultak tollas kedvencükkel és a négy leszakadt lábujjal Sukoróra a Vadmadárkórházba. Ilyen súlyos helyzetben nincs idő a várakozásra, azonnal elkezdte a műtétet dr. Berkényi Tamás egzotikus szakállatorvos. Azt gondolnánk, hogy talán az egyetlen megoldás a sérült láb amputálása lehet. Dr Berkényi Tamás azonban soha nem az egyszerűbb megoldást keresi, hanem a legjobbat. Most is mindent megtett! Bravúros műtétet hajtott végre: a madár két lábujját sikerült megmenteni a helyreállító műtéttel!
Persze, hosszú még a gyógyulás, de a madár két ujjal tud majd kapaszkodni, ülni az ágakon, azaz teljes értékű életet élhet!

     Kiadó: Vadmadárkórház Természetvédelmi Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.