OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2023. február 2., csütörtök 15:03

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2023. február 2., csütörtök (OS) - Az MSZP Péterffy Attilát, Pécs jelenlegi polgármesterét támogatja a 2024-es önkormányzati választásokon

    Az MSZP úgy gondolja, hogy nem kevesebb, hanem több önkormányzatiságra lenne szükség Magyarországon – jelentette ki Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke csütörtöki pécsi sajtótájékoztatóján, ahol bejelentette, az MSZP Péterffy Attilát, Pécs jelenlegi polgármesterét támogatja a 2024-es önkormányzati választásokon.

Kunhalmi Ágnes elmondta: Pécs város vezetése és polgármestere mindent megtett annak érdekében, hogy a "sanyarú" kormányzati körülmények ellenére a helyi lakosság ne érezze magát elhanyagolva. Mint fogalmazott, "a törődés, a szociális biztonság jellemzi elsősorban" a városvezetés munkáját. Az MSZP ezért továbbra is bízik Péterffy Attilában, és arra kéri a pécsieket, a pécsi baloldali szavazókat, hogy a következő választáson támogassák őt abban, hogy folytatni tudja a megkezdett munkát.

Kunhalmi Ágnes kijelentette: nem kevesebb, hanem több önkormányzatiságra lenne szükség Magyarországon, a kormánynak pedig nem pénzeket kellene elvonni az önkormányzatoktól, hanem éppen hogy támogatni kellene azokat.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.