OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2023. március 9., csütörtök 10:52

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2023. március 9., csütörtök (OS) - "Digitalizáció és a concierge" Buday Péter előadása a BGE KVIK Demján Sándor előadójában

        A KEP Ifjúsági tagozata szervezésében, a BGE KVIK Alkotmány utcai épületében került megrendezésre 2023. március 8-án Buday Péter, a Four Seasons Hotel Gresham Palace főportása, a Magyar Aranykulcs Egyesület elnökének előadása. A megjelenteket Bártfai Endre, a BGE KVIK ny. mesteroktatója köszöntötte. Buday Péter előadását saját életútjának bemutatásával kezdte, kiemelve külföldön eltöltött gyakorlatát. Röviden bemutatta a concierge munka történetét, a Four Seasons lánc "Concierge software-t", a vendégek által használt Four Seasons applikációt, és kitért a szálloda más területein használt digitális eszközökre is. Elmondta, hogy a szállodalánc ígérete szerint: "A személyes kiszolgáláson van a hangsúly, a személyes kapcsolatokon, kapcsolódásokban.", és ezek mellett a digitális eszközök is alkalmazásra kerülnek. Az előadás végén beszélt azokról a kompetenciákról, tudásról, munkaerőpiaci elvárásokról, amelyeknek ma meg kell felelnie egy szállodás szakembernek. A személyes tulajdonságok közül kiemelte az angol nyelv magasfokú ismeretét, a megfelelő hozzáállást, a stressztűrő- és kommunikációs képességet, a felkészültséget váratlan helyzetekre, az empátiát, a kíváncsiságot, az újra való nyitottságot. Röviden bemutatta a Magyar Aranykulcs Egyesület történetét. A hallgatók kérdéseire őszinte, pontos szakmai válaszokat adott. A program végén Bártfai Endre köszönte meg a színvonalas előadást.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.