OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2023. május 26., péntek 15:51

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2023. május 26., péntek (OS) - A KEP 2023. évi Közgyűlése a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár tanácstermében

    A KEP 2023. évi Közgyűlését 2023. május 25-én tartotta meg a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár földszinti tanácstermében. A Közgyűlés levezető elnöke a KEP társelnöke, prof. Dr. Marinovich Endre volt. A Közgyűlés meghallgatta Vasvári József klubigazgató előadásában a Beszámoló és Közhasznúsági jelentést a KEP 2022. évi tevékenységéről, a 2022. évi Pénzügyi beszámolót, és a Felügyelő Bizottság 2022. évi jelentését, ezeket egyhangúlag elfogadta, és megszavazták azok közzétételét is. A KEP ügyvezető elnöksége döntése alapján a KEP szenátori címet Németh László projektmenedzsernek adományozta, az erről szóló iratot prof. Dr. Kovács Árpád, a KEP elnöke adta át Németh Lászlónak. Az Egyebek napirendi pontban Vasvári József tájékoztatta a Közgyűlés résztvevőit a KEP kedvezőtlen gazdasági helyzetéről, a napirendi ponthoz Szirbik István és Németh László szóltak hozzá és tettek javaslatot a KEP gazdasági helyzetének javítására. A Közgyűlés záróeseménye prof. Dr. Kovács Árpád, a KEP és a Költségvetési Tanács elnökének előadása volt a 2023. évi gazdasági kilátásokról a törzsasztal fórum keretében.
További részletek a KEP honlapján érhetők el.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.