OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2023. november 20., hétfő 15:36

A Jobbik - Konzervatívok közleménye
    Budapest, 2023. november 20., hétfő (OS) - Miskolcra is elvittük az igazságot a migránsmunkásokról!

    Újabb országjáró kampányunk során bemutatjuk, hogy milyen problémákat okoz majd a kormány veszélyes terve, mely szerint számolatlanul árasztanák el hazánkat ázsiai migránsmunkásokkal.

Budapest és Debrecen után mától három napig Miskolcon lesz látható a Jobbik-Konzervatívok "igazság fala", mely részletesen bemutatja, milyen káros hatásai lesznek a kormány lakosságcseréjének. A Fidesznek ugyanis nem számítanak a magyar emberek. A Fidesznek csak a saját érdekei fontosak, vagyis, hogy alacsonyan tartsák a magyar béreket, és hazánkat kiszolgálóüzemmé tegyék a keleti nagyhatalmak számára.

A Jobbik-Konzervatívok azonban határozottan elítéli a kormány e veszélyes tervét. Hónapok óta folytatunk figyelemfelhívó kampányt annak érdekében, hogy rávilágítsunk: az Orbán-kormány tönkreteszi hazánkat!

Továbbra sem kérünk az ázsiai migránsmunkásokból, a Jobbik-Konzervatívok inkább a magyar emberek boldogulását támogatná. Béremelésre van szükség, amely biztosítaná, hogy a magyar emberek a szülőföldjükön boldogulhassanak és ne kényszerüljenek külföldre egy jobb élet reményében.

Védjük meg honfitársainkat, védjük meg hazánkat, a kultúránkat! Nem az ázsiai migránsmunkásokra, igen a magyar emberek támogatására!
     Kiadó: Jobbik - Konzervatívok

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.