OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2024. február 20., kedd 20:04

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2024. február 20., kedd (OS) - Odakint most kommunisták járnak!

    Ifjúsági szervezetünk szerint a kommunista utcanevek helyett olyan magyar hősökre kellene megemlékeznünk ezekkel az utcanevekkel, akik példaképek lehetnek a fiatal generációk számára. Példaként javasolnánk az 56-os pesti srácokat, akik középiskolásokként, egyetemistákként vették fel a harcot az őket elnyomó vörös diktatúra ellen egy szabad Magyarországért.

A Mi Hazánk Ifjai a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához közeledve figyelemfelhívó akciót indít a kommunista utcanevek átnevezése érdekében, valamint országszerte az érintett önkormányzatokhoz fordulunk hivatalos kérvénnyel, hogy állítsák helyre a törvényes rendet és cseréljék le a 20. század legvéresebb ideológiájára utaló utcák neveit településükön.

Legyen ez egy közös nemzeti alap. Tegyünk végre pontot ennek a régóta húzódó ügynek a végére, hiszen ez erkölcsi kötelességünk. Vesszen a vörös terror minden maradéka!

Binder Csaba
elnök
Mi Hazánk Ifjai
     Kiadó: Mi Hazánk Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.