OS Országos Sajtószolgálat
2024. szeptember 20. péntek
Ismertető


2024. július 7., vasárnap 15:28

A Tisztelet és Szabadság Párt közleménye
    Budapest, 2024. július 7., vasárnap (OS) - Rogán Antal csúcsra járatta hazugsággyárát

    Magyar Péter június végi, nyilvános szórakozóhelyen való megjelenéséből már eddig is alternatív valóságot kreált a propaganda, mindenféle névtelen forrásra és nem létező rendőrségi információkra hivatkozva.
A mai napon azonban olyan, minden erkölcsi alapot és sajtóetikát nélkülöző, felháborító hazugságcunamiba kezdtek, amelyre már nem lehet legyinteni.
Magyar Péter a Ripostban megjelent, nem létező forrásokra hivatkozó, félrevezető cikk kapcsán kijelentette; minden olyan médium főszerkesztőjét, amely az említett cikket átveszi vagy hivatkozik rá, a holnapi nap folyamán feljelenti nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért.

A cikk szerint Magyar Péter az este folyamán kiskorú lányokat zaklatott, erőszakosan lépett fel velük szemben.

Az igazság az, hogy a szórakozóhelyen mintegy fél órát tartózkodott, ez idő alatt semmilyen atrocitás nem történt. Az estéről felvételek is készültek, amelyeket kérés esetén a hatóság rendelkezésére bocsátunk, valamint az ott tartózkodó fiatalok közül is többen jelezték, szívesen tanúskodnak arról, hogy a cikk a történtekkel kapcsolatosan valótlanságokat állít.

Az eset ugyanakkor jól példázza a propaganda működését: minél erősebb a velük szemben álló, annál jobban támadják, emberi méltóságot, igazságot, lelkiismeretet félresöpörve. A friss közvélemény-kutatások alapján pedig a TISZA Párt népszerűsége töretlen, támogatottsága napról-napra tovább erősödik.
     Kiadó: Tisztelet és Szabadság Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


 
Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti Közleménytár valamennyi közleményét a megújult mti.hu oldalon találják. 2024. december 31-ig – a megújult felület mellett – még erről az oldalról is elérhetőek az OS közlemények.



Az Országos Sajtószolgálatról

Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.