OS Országos Sajtószolgálat
2024. október 22. kedd
Ismertető


2024. október 22., kedd 00:23

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. október 22., kedd (OS) -  Meghosszabbítottuk a nevezési határidőt a <19 Formáld a világod! versenyen! 19 éves kor alatt* bármilyen digitális alkotással nevezhetsz a versenyre, a legfontosabb a kreatív ötlet!

        19 éves kor alatt* bármilyen digitális alkotással nevezhetsz a versenyre, legyen az animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb, hogy legyen egy kreatív ötleted!
    
     Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet versenyünkre. Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban is, ha 2024. december 31-ig nem töltöd még be a 19. életévedet! Nevezhetsz Magyarországról és akár a határon túlról is.
    
     nevezési határidő: 2024. november 4. hétfő éjfél
    
     A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Emellett akár külföldi partner versenyeinkre, Németországba és Ausztriába is lehetőségük nyílhat kilátogatni!
    
     További információ a <19 Formáld a világod! verseny weboldalán.
    
     Kiadó: C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány
    
     -------------------------------------------------------------------
    
     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


 
Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti Közleménytár valamennyi közleményét a megújult mti.hu oldalon találják. 2024. december 31-ig – a megújult felület mellett – még erről az oldalról is elérhetőek az OS közlemények.



Az Országos Sajtószolgálatról

Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.