OS Országos Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető


2009. április 8., szerda 13:18

A hazugság állama meg az igazmondó ombudsman (2.)
    Budapest, 2009. április 8., szerda (OS) -

    A távozása előtt őszintére váltó Tony Blair kijelentette, a feketék jól megkülönböztethető kultúrájában gyökerezik a késelésekbe torkoló erőszakhullám. A volt kormányfő szerint a problémán nem segít, ha politikailag korrekten félrenéznek. Bár őt is komolyan támadták, nem hírlik, hogy szalonképtelenné nyilvánították volna.
http://index.hu/kulfold/nwa5481

David Duke amerikai elnökjelöltet sem tiltották ki a politikából, amikor adatokra hivatkozva állította, hogy az Egyesült Államokban 2005-ben 37460 fehér nő esett áldozatul feketék által elkövetett nemi erőszaknak, míg 0 és 10 közé tehető azon fekete nők száma, akiket fehér elkövető erőszakolt meg. Bővebben az angol eredetiben:
www.davidduke.com/general/dr-david-duke-interviewed-by-michele-martin -of-npr_5453.html#more-5453

Aki ma is tagadja a különböző rasszokhoz tartozó emberek testi-lelki különbségeit, az a tudományt tagadja meg ugyanúgy, mint amikor megégettek embereket azért, mert állították, hogy a Föld gömbölyű és forog!
A különböző rasszokhoz tartozók DNS-állományában is sajátos különbségek vannak. A genetikai vizsgálatok segíthetnek a gyógyszer-mellékhatások, a sikertelen terápia okának feltárásában; a beteg terápiájának jobb kiválasztásában.
A betegségek gyakorisága, erőssége és leghatékonyabb gyógyítási módja is különbözhet attól függően, hogy az adott beteg melyik rasszhoz tartozik.
Még azt is megérhetjük, hogy mindezek figyelembe nem vétele esetén akár a népirtás gyanúja is felmerülhet!
Felvethető-e egyáltalán normális aggyal, hogy ami különbséget jelent az emberek fizikai valójában, annak biztosan semmi hatása nincs a lelki, kulturális stb. tulajdonságokra?

Kulturális antropológiai tananyagból ismert, hogy a kultúra az egy adott komplex egész, amely magában foglalja mindazt a tudást, hiedelemrendszert, szokásokat, művészetet, törvényt, morált, viselkedést, amit az egyén egy közösség tagjaként tanul meg.
Ez a tudomány minden népcsoportra nézve igaz, csak mindig éppen azokra – jelen esetben a cigányokra – nem, akiket egy hazug államban éppen szennyes politikai érdekek mentén, nem mellesleg az adott kisebbség népirtással is felérő kisemmizése mellett, eszközként felhasználnak?

Félreértés ne essék, a fentiekből nem az a tanulság, mintha a hazai cigányok vagy az amerikai feketék bűnözőknek születtek volna.
Az emberi életfeltételektől megfosztott közösségektől sehol nem várható, hogy a hazug államhatalommal együttműködjenek.
A lényeg az, és ezzel remélem, minden tisztességes cigányember egyetért, hogy a jellemzően megélhetési okból és a sajátos gondok megfelelő kezelésének hiánya miatt ugrásszerűen megszaporodó cigánybűnözésnek ne politikai indíttatású elhallgatási oka, hanem kiváltó okai szűnjenek meg.

A hazugság államát pedig, a jóakaratú többség tisztességes hazájává kell változtatnunk!

Bővebb háttér: www.abosz.hu/idoszerukerdesek.html#hazugsag


Budapest, 2009-04-08 (a Nemzetközi Roma Napon)

Pós Péter elnök
Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

    Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.