OS Országos Sajtószolgálat
2020. június 3. szerda
Ismertető


2010. április 20., kedd 17:54

Lendvai Ildikó levele Köves Slomó rabbinak (2. rész)
    Budapest, 2010. április 20., kedd (OS) - Gúr Nándor visszaléptetése nem gyógyír a bajra, hanem az egyik bajt próbálja – hiábavalóan – a másik bajjal orvosolni. Ez pedig nem érdeke a demokratáknak, mert nem tesz jót magának a demokráciának.

    Az MSZP több jelöltjét egyoldalúan visszaléptette ott, ahol látott garanciát arra: egy másik párt jelöltje képes és kész lehet a következetes demokratikus fellépésre. De nem lépteti vissza jelöltjét ott, ahol erre nem lehet számítani.

Hisszük, hogy a jelenlegi választások egyik legnagyobb tétje éppen az, hogy miként lehet megállítani, majd visszaszorítani a szélsőségeseket, és milyen erővel lesznek képesek a demokraták kontrollt gyakorolni azok felett, akik minden korábbi tettük és mostani ígéretük szerint a demokráciát saját hatalmi érdekeik szerint formálják át, és akiknek sosem volt kenyere a világos beszéd a kirekesztőkkel szemben.

Ezért továbbra is kitartóan, következetesen képviseljük saját meggyőződésünket, védjük a demokráciát és minden kisebbség jogait. Erre buzdítjuk valamennyi jelöltünket, és erre hívunk partnernek minden elkötelezett, őszinte demokratát.

Tisztelettel üdvözli:
Lendvai Ildikó


    Kiadó: MSZP

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja  az OS-be beadott  közleményeket,  a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett  közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.