OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2011. július 19., kedd 17:40

Fidesz-frakció sajtóközleménye
    Budapest, 2011. július 19., kedd (OS) -

    A Fidesznél azt valljuk, hogy nem a szavak, sokkalta inkább a tettek beszélnek. A jövőben Juhász Oszkár is bizonyíthat. A Jobbik frissen megválasztott gyöngyöspatai polgármesterjelöltjének – akinek ezúton is gratulálunk a választáson elért eredményéhez és munkájához sok sikert kívánunk – most megadatott a lehetőség, hogy bebizonyítsa, hogy a cigányozáson és zsidózáson kívül más válaszok is adhatóak az ország, esetében egy helyi közösség problémáira.
A Jobbik és az általa Gyöngyöspatára vezényelt  polgárőrség  eddig csak indulatokat korbácsolt a településen. Csak úgy mint a helyi eseményeket fel és kihasználó LMP is. Úgy látszik a Jobbik és az LMP rövid időn belül, immáron sokadszor, egymásra talált.
Mi azt szeretnénk, hogy az új polgármester a település problémáit valóban kezelni tudja, függetlenítve magát pártja szélsőséges ötleteitől és  megoldásaitól . Nyílván ez minden gyöngyöspatai lakó érdeke is. Amennyiben Juhász Oszkár a Jobbik cigányozásra és zsidózásra korlátozódó politikáján túl is tenni akar Gyöngyöspatáért, abban a térség fideszes országgyűlési képviselője feltétlen segítségére lesz.
Jó együttműködést kívánunk!

Gulyás Gergely, frakcióvezető-helyettes

    Kiadó: FIDESZ frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.