OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2012. január 21., szombat 14:53

Ángyán Professzor Úr maradjon!
    Budapest, 2012. január 21., szombat (OS) - A HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET, ÉS SZÁMOS CIVIL SZERVEZET KÉRI A MINISZTERELNÖK URAT, HOGY NE FOGADJA EL ÁNGYÁN PROFESSZOR ÚR LEMONDÁSÁT, AZ ÁLLAMTITKÁR ÚR VONJA VISSZA TÁVOZÁSI SZÁNDÉKÁT

    Sajnálattal vettük a hírt, miszerint Ángyán József professzor Úr lemondott államtitkári megbízatásáról. Az ország egyetlen kitörési lehetősége, a magyarság megmaradásának záloga a termőföld. A mezőgazdaság és a feldolgozó ipar átszervezése során, valamint a vidék megtartó erejének – a gazdák érdekeinek következetes képviselete terén a professzor Úr a legtöbbet tette. A civil szervezetek kérik, hogy a rendkívül népszerű, kiváló szakember továbbra is maradjon posztján, nem nélkülözhetjük tudását, tapasztalatát. Az államtitkár Úr fontolja meg távozási szándékát: maradjon hivatalában, a miniszterelnök Úr ne fogadja el lemondását – kéri a Honfoglalás 2000 Egyesület és számos civil szervezet.   Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület – Szilvásy György  2012.01.21.  
    Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.