OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2013. január 29., kedd 16:39

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2013. január 29., kedd (OS) - Bajnaiék inkább a Hajdú-Bét károsultjait kárpótolják!

    Gyalázat, hogy az Együtt 2014 megint a bűnözők pártját fogja, és arcátlan módon olajat önt a tűzre, amikor azokat a kezdeményezéseket támadja, amelyek a rendteremtést szolgálják. Ők is pontosan tudják, hogy éppen az általuk is képviselt vadliberális politikának köszönhető, hogy hazánkban nincs közbiztonság.

A Jobbik világossá tette, hogy kizárólag azokat a szülőket kívánja szankcionálni, akik képtelenek a gyermekeiket a tisztes együttélésre nevelni és emiatt azok súlyos bűncselekményeket követnek el. Népszavazási kezdeményezésünk nem a gyermeknevelés után járó juttatásokat, tehát nem a családi pótlékot vonná el az érintett családoktól, hanem más típusú segélyeket, mint például a foglalkoztatást helyettesítő támogatást, az átmeneti és a rendszeres szociális segélyt.

Ezúton is javasoljuk az Együtt 2014 tarka-barka csapatának, hogy a bűnözők helyett végre a tisztességes törvénytisztelő állampolgárokért álljanak ki, jó szándékuk jeleként pedig az Amerikából kapott pénzekből először kárpótolják a Hajdú-Bét károsultjait.
    
    Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője
    Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.