OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 13. szombat
Ismertető


2013. március 11., hétfő 08:41

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2013. március 11., hétfő (OS) -

    - a hatályos rendőrségi ügykezeléssel ellentétes módszerekkel indult útjára a feljelentés, ebből keletkezően, a nyomozás jogsértő volta innét datálódott, amely, megítélésünk szerint, ugyancsak komoly aggályokat felvető tendenciákat tartalmaz, hiszen, a TMRSZ   főtitkárát akkor vették szintén jogsértően második alkalommal őrízetbe, majd tartóztatták le, amikor írásos ügyészi engedéllyel volt távol a lakhelyelhagyási tilalom alatt.

- majd közel 8 hónapig abban is tartották,
- titkosszolgálati eszközökkel megfigyelték,
- a feljelentő beavatkozott a tmrsz adatállományába, általa elismerten azt megmanipulálta és elsajátította, azzal sajátjaként rendelkezett, majd eltüntette, elveszítette,
- a feljelentőnek társai is voltak, vélelmezhetően felbujtói, társtettesi, bűnsegédi alakzatban,
-a nyomozó ügyészség vádat emelt a főtitkár és 9 tsa ellen, az eljárás járásbíróság előtt folyik I. fokon, mégpedig km-pénz-elszámolásról, meghatározhatatlan mennyiségű üdítőitalról, WC-papírról, főtitkár engedély nélküli tejivásáról egyebek között.

- úgy, hogy a terhelt és a sértett is ugyanaz a személy, jelesül, a TMRSZ főtitkára, s hiába "igazolta" és igazoltuk folyamatosan, hogy a TMRSZ-nek semmilyen "sérelme", "kára" nincs, ez valahogy jelentőséggel nem bír.

    Kiadó: Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.