OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2013. április 24., szerda 18:00

A Közép Európai Club Egyesület közleménye
    Budapest, 2013. április 24., szerda (OS) - Tisztújítás a KEP -ben: 2016-ig elnök hg. Esterházy Antal, ügyvezető elnök Dr. Czeglédi József

    A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) Tisztújító Közgyűlése Dr. Marinovich Endre a KEP társelnöke, a BGF tanára elnökletével értékelte az elmúlt időszak KEP tevékenységét és új Elnökséget választott. A közgyűlés egyhangúlag elfogadta Czeglédi József ügyvezető elnök beszámolóját, amely többek között megállapította, hogy a KEP az elmúlt 10 évben közel 100 színvonalas közhasznú rendezvényt szervezett. Ehhez minimális pályázati támogatást használtak fel úgy, hogy senki nem részesült a KEP tagjai közül sem tiszteletdíjban, sem egyéb juttatásban. Czeglédi József beszámolója alapján a közgyűlés örömmel vette tudomásul, hogy a KEP a III. Magyar Világtalálkozó keretében 2013. május 23-án megszervezi a KEP VI. Társadalmi Párbeszéd Fórumát a hazai közéletet foglalkoztató három fontos aktualitásról. A társadalompolitikai témakört Prof. Pozsgay Imre volt államminiszter, a KEP Szenátora, a gazdaságpolitikai témakört Prof. Kovács Árpád a Költségvetési Tanács elnöke, a KEP Szenátora, a történelmi hagyományok ápolásával fogalakozó témakört Prof. Szakály Sándor, hadtörténész vezeti. A Közgyűlés a választási napirend keretében egyhangúlag újjáválasztotta a korábbi Elnökség tagjainak többségét. Új alelnök lett Dr. Szalók Csilla tanszékvezető főiskolai tanár és új titkár Dr. Remenyik Bulcsú főiskolai adjunktus. (További inf: www.kepcp.hu )
           KEP Elnökség

    Kiadó: Közép Európai Club Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.