OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2013. április 29., hétfő 12:23

A Banki Hitel Károsultjai Egyesületének közleménye
    Budapest, 2013. április 29., hétfő (OS) - Egyre több a fogyasztói csoportok tagjai részéréről a panasz  Hitelhez szerettek volna jutni - tagokká váltak

    Az utóbbi időben egyre több megkeresést kapott Egyesületünk, hogy a fogyasztói csoportok hiteleket ígérve, megtévesztik az ügyfeleket és tévedésbe ejtik őket.  Sokan csak a belépés után jönnek rá, hogy hitel helyett nekik kell fizetniük havonta. Legtöbb esetben kiderül, hogy az ügyfelek nincsenek tisztában a fogyasztói csoportok működésével.  Egyesületünk a Hiteles egyesület, felvállalta, hogy átláthatóvá teszi ezt a piaci szegmenst, tájékoztatja a csoportok tagjait a lehetőségeikről és preventív jelleggel felhívja a figyelmet a még be nem lépők számára a fogyasztói csoportok működése tekintetében. Napjainkban egyre nehezebb hitelhez jutni, ez indokolhatja a fogyasztói csoportok térhódítását, hisz hirdetéseikben szinte semmilyen akadály sem létezik a hiteligénylők számára. Az átlátható, egyértelmű tájékoztatás elérése céljából kollégáink haladéktalanul felveszik a kapcsolatot a fogyasztói csoportokat szervező cégekkel és kezdeményezzük  a felügyeleti szervek Gazdasági Versenyhivatal (GVH) és a Fogyasztóvédelem közbenjárását.
Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete -  Hiteles Egyesület

    Kiadó: Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.