OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2013. június 19., szerda 09:28

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2013. június 19., szerda (OS) - Az AQUILA Párt közleménye az elmúlt napokban a keresztényeket ért –beszédben megnyilvánuló— atrocitások miatt.

    Az AQUILA Párt, mint keményen hívő katolikus keresztényekből alakított párt, tiltakozik és mélyen elítéli Gyurcsány Ferenc kirohanásait a keresztény világ ellen. Részleteiben nem mennénk bele a nekünk kulturálatlan, szeretetlen, mások vallási érzéseit el nem fogadó beszéd elemzésben, mert az Őt minősíti, amiket mondott. Elszomorító következtetéseket lehet levonni Gyurcsány beszédéből és abból is, akik csak hallgatnak....! Felhívjuk a figyelmet arra –bármennyire is nem szeretné elismerni a túlsúlyosan liberális világ –, hogy EURÓPA kultúrája, szocializáltsága stb. – még ha nem is tetszik –, mélyen keresztény gyökereken nyugszik. Ha ez megsemmisül, akkor az emberiség is meg fog semmisülni, mert akkor sehol sem lesz gátja azoknak a borzalmaknak, amelyekkel szembe ma –úgy-ahogy –a rendőrség létével /működésével és törvényekkel próbáljuk meg visszatartani a már régen elkezdődött és egyre súlyosbodó folyamatot. Nem lesz élhető a föld.

Mi, az AQUILA Párt, a jövőnkért, az élhető világért vagyunk! Ennyire szűklátóan nem lehet élni, főleg nem politikai vezetőnek lenni. Az AQP nem pártfogolja az ájtatos, farizeusi jelenségeket, de az isteni normák megvalósulásáért harcol. Sajnos, a napokban az is kiderült, hogy az keresztények elleni gyűlölet, lefojtva, indirekt módon, többekben is benne van.

Nyilatkozatot kiadta Vargáné Pável Márta, az AQP Elnöke

    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.