OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2013. augusztus 27., kedd 21:17

Az Út a Harmadik Évezredbe Alapítvány közleménye
    Budapest, 2013. augusztus 27., kedd (OS) - Üzleti Hírszerző "D" Akadémia létrehozása

    Augusztus 27-én a Drégelyvár Oktatási Központ Főigazgatóság szervezésében üzleti konferenciát tartottak a Koncz Márton Üzleti Hírszerző "D" Akadémia létrehozásáról. A találkozón megjelentek a hazai nemzetbiztonsági szolgálatok képviselői, egyes felsőoktatási intézmények vezetői, valamint számos nagyvállalat biztonsággal foglalkozó képviselője.
A Drégelyvár Oktatási Központ felismerte, hogy a hazai középfokú oktatási rendszerben hiányzik az a képzés, amely az információ megőrzésében, valamint – legális eszközökkel – szükséges információk megszerzésében jártas szakembereket, technikusokat bocsátana ki az üzleti szféra számára. A XXI. századi információs társadalom korszakában már minden vállalkozás számára nélkülözhetetlen, hogy megvédje belső információit (titkait), valamint olyan információkat szerezzen meg a versenytársairól és partnereiről, amelyek előnyt biztosítanak számára a piacon. Az Üzleti Hírszerző Akadémia erre ad választ, amelynek oktatói a nemzetbiztonsági szolgálatoknál évtizedeket szolgáló, többségében tudományos fokozattal rendelkező személyekből áll. A kétéves képzésen részt vevők az elméleti ismeretek mellett gyakorlati eljárásokat is elsajátítanak. A képzés során nagy hangsúlyt helyeznek a részt vevők fizikai és nyelvi felkészítésére is.
A megbeszélés résztvevői, a területtel foglalkozó szakértők és oktatási szakemberek teljes mértékben támogatták a Drégelyvár Oktatási Központ törekvéseivel.
    Kiadó: Út a Harmadik Évezredbe Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.