OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2014. április 24., csütörtök 14:46

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. április 24., csütörtök (OS) - Vitézy Dávid Demszky üzletfeleit csempészi be a fővárosi projektekbe

    A Jobbik megrökönyödéssel fogadja, hogy Tarlós István ölbe tett kézzel tűri, amint Vitézy Dávid becsempészi Demszky Gábor üzletfeleit a milliárdos volumenű fővárosi projektekbe.

A BKK Zrt. által lefolytatott közbeszerzés alapján a Széll Kálmán tér rekonstrukciója és a Budai fonódó villamosközlekedés megteremtése című projektek több mint négymilliárd forintos beruházásának műszaki ellenőrzésében az ECO-TEC Műszaki-Gazdasági Tanácsadó Kft. vehet részt. A társaság tulajdonosának, Elekes Andrásnak a testvére korábban az EUROMETRO Kft. tulajdonosaként mintegy hatmilliárd forintos megbízáshoz jutott Demszky Gábor vezetése mellett a négyes metró megvalósításának egyes munkálataira.

2008 augusztusában, az akkor még ellenzéki Tarlós István nyílt levélben fordult Demszky Gáborhoz, melyben azt kérdezte: Mit csinál végül is ennyi pénzért az "Eurometro"?

A korábbi haveri kör helyzetbe hozása Vitézy Dávid által a jelek szerint annak ellenére sem zavarja a főpolgármestert, hogy – akárcsak a négyes metró – a mostani beszerzés is jócskán meghaladja az eredetileg tervezett összeget.

    Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.