OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2014. május 26., hétfő 09:02

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (3. rész)
    Budapest, 2014. május 26., hétfő (OS) - A IV. Magyar Világtalálkozó keretében a KEP és az NSKI sikeres, közös Társadalmi Párbeszéd Fórumot és szakmai tanácskozást szervezett Közép-Európáról és a Kárpát-medencéről

    A KEP és az NSKI eredményes együttműködése a Magyar Világtalálkozó keretében kiterjedt a Világtalálkozó több programjának meglátogatására és köszöntésére – elsősorban a 3 napos Világfalú fesztiválhangulatú rendezvényén –amelyet 5 földrész közel 70 országából mintegy 30 ezren látogattak meg. A Társadalmi Párbeszéd Fórum rendezvényeiről több film is készül tekintettel arra, hogy lényegében az összes előadás felvételre került. A IV. Magyar Világtalálkozóhoz júniustól kapcsolódó 3 centenáriumi I. világháborús közép-európai emléktúrán a KEP és az NSKI képviseletében –együtt hagyományőrző honvéd civil szervezetekkel- 9 helyen megemlékezünk a magyar hősökről. A Fórum fővédnökei: Hg. Esterházy Antal, a KEP elnöke és Prof. Dr. Kovács Árpád a Költségvetési Tanács elnöke, a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke voltak. Konferenciaigazgató és a Szervező Bizottság elnöke: Dr. Czeglédi József, a KEP ügyvezető elnök, a Szervező Bizottság titkára: Vasvári József, a KEP klubigazgatója voltak.
    Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.