OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2014. június 22., vasárnap 11:11

A Női Értékek Pártjának közleménye
    Budapest, 2014. június 22., vasárnap (OS) - Nem lehet megoldás, hogy a munkanélküliségre a fegyverkezés és besorozás legyen megint a válasz. A fejlődés-válság-háború ciklusokat meg kell szakítani. A valódi munkaalapú társadalmat kell megteremteni, az önkormányzati pénzkibocsátást, a profittermeléstől független fizetéseket, amikor nem a munka hasznát, hanem hasznosságát értékeljük. Így lehetnek csak a világot romba döntő pénzügyi spekulációnak ellenállva, valódi döntéshozók a valóban dolgozó emberek, egy élhető, jobb világért.

    A férfiuralom politikusai a feleslegtermelő gazdasági fejlődést és nem a szükségletekre alapozva, az emberek megélhetését támogatják. Pedig tudjuk, a kevesek luxusának ára a többség elszegényedése, és amit ebből Magyarországon érzünk, az semmi ahhoz képest, amit Ázsiában és Afrikában élnek át emberek milliárdjai, miközben éhbérért, saját környezetüket rombolva szemetünket előállítják.
A férfiuralom politikusai hatalmas összegeket utalnak ki a fogyasztói társadalom támogatására vagy olyan kutatásokra, amelyek csupán a pazarló élet fenntartását szolgálnák.
Mindezeket annak ellenére, hogy a fejlett országokban is válság van. Sahra Wagenknecht német képviselőnő Merkelhez intézett beszéde terjed az interneten, melyben azt mondja "Európának függetlenednie kell Obama háborús politikájától, mert Ukrajnával kapcsolatban a németek ma – 100 évvel az I. világháború után – öntudatlanul megint felvállalják a szerepet, hogy más európaiakat, és egy napon saját magukat is a szerencsétlenség felé sodorják."
    Kiadó: Női Értékek Pártja

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.