OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2014. július 25., péntek 16:41

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2014. július 25., péntek (OS) - A Fidesz reagálása Legény Zsolt (MSZP) nyilatkozatára - Több munkahely és több támogatás a vidéken élőknek

    A bukott baloldal kiárusította a magyar földet, veszélybe sodorta gazdák ezreinek megélhetését, a családi gazdaságok helyett a nagybirtokosok oldalára állt. Vidékromboló politikájukkal szemben ma kiemelt védelem jár a hazai termőföldnek, és érdemi segítség jut a magyar gazdáknak. Kitartunk amellett, hogy a kis- és közepes családi gazdaságok arányát 80 százalékra növeljük a nagybirtokokkal szemben a jelenlegi 50-50 százalékról. Erősítésükön keresztül pedig további munkahelyeket teremtünk. Ezt segíti az új agrártámogatási rendszer is, hiszen az átalakításnak köszönhetőn a következő hat évben 212 milliárdos többlettámogatás jut az állattenyésztőknek, amivel 50-70 ezer család juthat biztos megélhetéshez.

Fidesz Sajtóiroda
    Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.