2024. április 30. kedd

2014. július 25., péntek 16:41

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2014. július 25., péntek (OS) - A Fidesz reagálása Legény Zsolt (MSZP) nyilatkozatára - Több munkahely és több támogatás a vidéken élőknek

A bukott baloldal kiárusította a magyar földet, veszélybe sodorta gazdák ezreinek megélhetését, a családi gazdaságok helyett a nagybirtokosok oldalára állt. Vidékromboló politikájukkal szemben ma kiemelt védelem jár a hazai termőföldnek, és érdemi segítség jut a magyar gazdáknak. Kitartunk amellett, hogy a kis- és közepes családi gazdaságok arányát 80 százalékra növeljük a nagybirtokokkal szemben a jelenlegi 50-50 százalékról. Erősítésükön keresztül pedig további munkahelyeket teremtünk. Ezt segíti az új agrártámogatási rendszer is, hiszen az átalakításnak köszönhetőn a következő hat évben 212 milliárdos többlettámogatás jut az állattenyésztőknek, amivel 50-70 ezer család juthat biztos megélhetéshez.

Fidesz Sajtóiroda
    Kiadó: Fidesz