OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2014. augusztus 21., csütörtök 13:58

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2014. augusztus 21., csütörtök (OS) - Rózsa Edit: Pásztor Albert tisztázza magát! A mai napon nyilvánosságra került, hogy férjem, Fedor Vilmos ellen a miskolci MSZP vezetés (párt)fegyelmi eljárást kezdeményez, mert én, a felesége, többek között a Magyar Liberális Párt támogatásával indulok az önkormányzati választáson a polgármesteri megbízatásért. A helyzetet méltatlannak és sértőnek találom.

    Számomra lelkiismereti kérdés, hogy Miskolcon, ahol valamennyi polgármester-jelölt a kirekesztés és a háborúskodás mellett foglalt állást, a választópolgárok választhassanak olyan polgármestert, aki ezzel szemben az integráció és a béke programját képviseli. Ezért döntöttem úgy, hogy Miskolc polgármesterének indulok.
A helyi MSZP vezetése a férjemen torolná meg ezt a döntésemet. Azt kérem a szocialistáktól, először maguk között tisztázzák: Pásztor Albert független jelölt-e, ahogyan ő állítja magáról, vagy MSZP-s, ahogyan a szocialisták állítják.
A helyi Szocialista szervezet, a polgármesteri programom demokráciával kapcsolatos pontjai a magukénak tudják, miközben mindenki számára egyértelmű, hogy sem a szocialistáknak, sem Pásztor Albertnek nem ismert a programja, míg az enyémet a választók vasárnap megismerhették. Bár szívesen tanulnék jelölttársaim javaslataiból, ha volnának, de sajnos ezt sem én, sem a választók nem tehetjük meg. Az pedig, hogy a szocialisták szerint a miskolci demokrácia programja az ő tulajdonuk, pontosan megmutatja, mennyire értik a demokráciát.

    Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.